Opleiders

Accreditatie en Partners

SDO Hogeschool werkt samen met diverse opleiders. De opleiders kunnen zowel ‘huisacademies’ zijn als commerciële opleidingsinstituten.

De samenwerking kan bestaan uit

• certificeren van opleidingen met officiële studiepunten (European Credits, of EC’s)
  • aanvullen van opleidingen tot complete studiejaren (60 EC’s)
  • aanvullen tot van opleidingen tot afgeronde opleidingen met de titels Associate Degree of Bachelor Degree, voorzien van officiële getuigschriften
  • het hosten van een bedrijfsopleiding

De deelnemers ontvangen na een goed afgeronde opleiding een certificaat met het behaalde aantal punten. Deze resultaten worden vermeld op DUO, het officiële orgaan van de overheid die alle gecertificeerde opleidingsresultaten registreert

De consequentie is dat het kwaliteitssysteem dat SDO heeft ontwikkeld ter borging van haar HBO-accreditatie van toepassing is en door SDO wordt bewaakt.

Partneropleiders

IBHS

IBHS biedt vanaf januari 2021 een verkort voltijds HBO-programma Business management & Entrepreneurship en Hotel & Hospitality management aan in Amsterdam.

Keytoe

Keytoe biedt samen met SDO Hogeschool een studentgericht, vraaggestuurd, innovatief bedrijfskunde programma aan in Maassluis. Hier verwachten we studenten die ondernemend zijn, vraagstukken in de bedrijfspraktijk als uitgangspunt kiezen en verantwoording nemen voor hun eigen leerproces.

Déhora

Dehora begeleidt organisaties voor een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen zij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten.

Déhora Academy biedt een HBO-leergang die SDO Hogeschool controleert, aanvult en certificeert. Deelnemers en werkgevers zijn dus verzekerd van een hoge kwaliteit van de opleidingen, waardoor de investering daadwerkelijk loont. Deelnemers geven aan dat de opleidingskosten binnen enkele maanden zijn terugverdiend, vaak al tijdens de studie.

Naast kwaliteitsborging ondersteunt SDO Hogeschool de studenten met het digitale Leerplein, studieadvies, studiebegeleiding en de examencommissie, die het HBO-niveau van de schriftelijke tentamens en examens bewaakt.

Door de samenwerking hebben deelnemers aan de opleidingen van Déhora ook eenvoudig toegang tot een hoogwaardig pakket van aanvullende en erkende opleidingen.

VOAA

VOAA biedt opleidingen waardoor uw werknemers de effectiviteit en efficiency in uw organisatie (verder) verbeteren. Met name de Lean Green Belt opleiding wordt door SDO geaccrediteerd en studenten die hun theoretische en praktijkexamen met voldoende resultaat afronden ontvangen een HBO-deelcertificaat “Lean Management” van 24 studiepunten. De meeste studenten vervolgen hun opleiding tot Associate degree Business Improvement Analist. De Black Belt-opleiding geeft vrijstellingen in het bachelor programma.